info@deltaturistic.com | Tel. +34 977 460 839

Empresa

DELTA TOURISTIC & RENT, neix d’una il·lusió, vinculada sentimentalment al Delta de l’Ebre, i creada a partir de les vivències d’aquest magnífic territori, amb la finalitat de poder transmetre totes aquelles anècdotes i records, que fans d’aquest, un espai únic a tot el territori.

Des de Delta Turístic, la nostra empresa, volem facilitar al màxim un servei turístic, centrat en les dues comarques que conformen el delta del EbreBaix Ebre i Montsià, Així com les comarques adjacents que seguint el curs del riu i a contracorrent, penetren entre paratges abruptes i escarpats impressionants.

Sense oblidar com no, la nostra capital,Tarragona, Patrimoni de la Humanitat, on les monumentals restes de la Imperial Tàrraco, descansen eternament.

Des de Delta Turístic, volem que la teva única preocupació, quan decideixis gaudir del delta, sigui tenir a l’abast tot un seguit de serveis turístics, tant sols trucant a un telèfon, i deixant, que t’assessorem sobre, allotjamentlloguersesportsactivitatsexcursionsrestaurants, etc.

A Delta Turístic, volem que tornis, i que t’emportis, cada cop un millor record d’aquest magnífic territori i de la seva gent.

 

Deltaturistic Deltaturistic Deltaturistic Deltaturistic Deltaturistic