info@deltaturistic.com | Tel. +34 977 460 839

Productes turístics

Curs Kitesurf nivell 2

90,00 

SKU: kitesurfinetermig Categoria:

Descripció

Kitesurf NIVELL 2 BODY-DRAG: Curs d’exercicis específics dins l’aigua. Aconsellable grup de 2 persones per a una major rapidesa en l’aprenentatge i evolució per poder avançar. Durant el curs seguim la metodologia de l’ensenyament de la FCDV i IKO.

Curs de kitesurf Nivell 2 Body-Drag:
1: Dins l’aigua comencem a pilotar un kite de 8 metres depenent de la intensitat del vent, fem exercicis de posicionament del kite als 2 costats de la finestra baixant el kite.

Important: Sempre triem la mesura del kite depenent de la intensitat del vent. Per a una major seguretat d’aprenentatge els vents haurien d’estar sobre 12 a 16 nusos; a més intensitat muntaríem un kite més petit.

2: Rellançament del kite a l’aigua. Quan el kite està a l’aigua amb la vora d’atac tocant-hi, creuarem la barra mitja volta i començarem a tirar d’una línia de direcció; pot ser esquerra o dreta, i quan el kite comença a pujar en vertical i ja gairebé està sortint de l’aigua començarem a tirar menys de la línia sense deixar de tirar.

Quan el kite cau a l’aigua amb la vora d’atac mirant cap amunt, tirarem de les 2 línies de potència forta. Això provoca que el kite es giri amb la vora d’atac cap a l’aigua. Després començarem el rellançament.

Important: Quan practiquem el rellançament del kite a l’aigua no estirar la barra. Per a una major seguretat quan el kite s’enlaira i no ens agafi potència en pujar, també és important no tirar de barra en vents suaus perquè el kite tanquem massa els tips, els extrems de l’estel, el kite ho tanquem massa i se’ns cau davant de la finestra.

3: Recuperació de la taula de kitesurf quan caiem en practicar el water-start. Posicionarem el kite a 45 graus per a un major rang de cenyida, posicionarem el cos en horitzontal, amb una mà estesa ens farà de timó i agafar un rumb, amb l’altra mà agafarem la barra de la part del mig i tirarem d’ella per poder agafar força i arrossegar per anar a buscar la taula.

Important: Fer cenyides llargues en ziga-zaga per guanyar força al vent, per exemple si la taula ens cau a 30 metres a sobrevent nostre, per sobre nostre, fer una cenyida del doble aproximadament o més, sempre vigilant de no perdre la posició i rumb de la nostra taula.

4: Quan ja tenim aquests exercicis amb total seguretat, començarem a buscar potència amb el kite en forma de vuits, de les 12 cap als costats de la finestra direccionant la barra totalment en vertical per a un major gir en l’estel i agafar potència suficient per poder arrossegar per l’aigua. Aquests exercicis serveixen per poder agafar potència quan ens posem la taula i poder començar a practicar la sortida el water-start, que expliquem al 3 Nivell.

Important: Si el vent és de major intensitat, els moviments del kite en forma de vuits per buscar potència seran més suaus i no baixarem l’estel tant cap als costats de la finestra.

5: Activar sistema de seguretat del nostre kite:

1: Quan ens quedem allunyats o ens hem quedat sense vent o el vent ens ha canviat de sentit activarem el sistema de seguretat que tenim al chiken-loop, activem la seguretat del kite, perd potència i ens quedem amb la línia de potència que anem agafats pel leash, donem 4 ó 5 voltes a la línia que va agafada pel leash i l’assegurem a la barra. Quan ja tenim aquesta línia assegurada ja podem començar a recollir les altres línies, sinó assegurem primer la línia del leash a la barra independentment de les altres el kite podria col · locar amb les línies en tensió i no podríem recollir el kite amb seguretat.

Anem nedant cap al kite i abans d’arribar ja tenim les línies recollides a la barra i assegurades, ens deixem anar de la barra i ens agafem al kite. Si la direcció del vent és favorable intentem invertir el kite amb la vora d’atac cap amunt i ens intentem posicionar sobre del centre del kite, un cop damunt agafem els vèrtexs d’una de les puntes del kite, això ens pot servir de veler per poder arrossegar cap a un rumb cap a la riba.

Sinó tenim vent suficient per poder desplaçar-nos amb el kite romandrem agafats al kite i intentarem sortir nedant.

Important: El kite és el nostre salvavides en ser visible i mantenir sobre de l’aigua, si l’adreça és totalment de terra a mar sense disposar d’embarcació de rescat, la millor opció és activar sistema de seguretat i activar el leash del nostre cinturó i abandonar el nostre equip i sortir nedant amb la nostra taula

La direcció es reserva el dret de modificar l’horari i ubicació de l’activitat si per motius d’organització ho estima convenient, sense implicar cap reducció o abonament de l’import de l’activitat, així com d’anul.lar-la per motius de meteorologia o seguretat; en aquest cas es retornaria l’import exacte de la reserva.

Informació addicional

Duració

Adicional

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Curs Kitesurf nivell 2”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.