info@deltaturistic.com | Tel. +34 977 460 839

Productes turístics

Curs Kitesurf nivell 3

90,00 

SKU: kitesurfavançat Category:

Description

Curs d’exercicis específics dins l’aigua. Aconsellable grup de 2 persones per a una major rapidesa en l’aprenentatge i evolució per poder avançar. Durant el curs seguim la metodologia de l’ensenyament de la FCDV i IKO que expliquem a continuació.

 

Curs Kitesurf NIVELL 3 Water-Start

1: Posicionem el kite a les 12 en punt, controlant-lo amb una mà. Important col · locar la mà al centre per no perdre estabilitat i que el kite no se’ns vagi pels costats, sempre tenir un mínim de tensió les línies.

2: Agafem la part de la nansa de la taula i ens la posem als peus amb les cames totalment flexionades, algo totalment important ja què el cos té més estabilitat i no perd el rumb cap a on volem sortir. Un dels principals errors en el water-start són l’estirament de les cames abans de la sortida, això provoca que el nostre cos perdi la posició i provoca 2 errors:

Si el cos gira cap al costat contrari del nostre rumb sortirà el nostre cos primer abans que la taula.

Si el nostre cos gira cap al costat del rumb que volem sortir, sortirem massa en cenyida i provocarà massa pressió amb la taula per sortir.

3: Posicionem el nostre cos sempre d’esquena al vent, girant una mica la mirada i el cos cap al costat que volem sortir i les cames totalment flexionades al nostre cos.

4: Quan notem que el nostre cos s’aixeca de l’aigua, la cama de darrera sempre una mica flexionada i la cama de davant completament estirada.

5: Per a buscar potència amb el kite per un rumb cap a l’esquerra, realitzem el moviment del kite en forma de vuits. Important buscar la potència segons la intensitat del vent; a menys vent major radi de potència haurem d’agafar, i més vent el radi és menor.

Amb vents suaus de 12 a 16 nusos, depenent també del pes de l’alumne o de la mesura del kite que utilitzarem durant el curs, realitzem els vuits de la 1 a les 9 en el sentit contrari del rellotge per sortir en rumb a babord (esquerra). Important tirar-nos al llarg en direcció del vent quan notem la potència per poder lliscar amb major facilitat. Ens ajudem a aixecar de la taula quan notem la pressió del kite i ens ajudem tirant una mica de la barra posicionant el cos cap endavant.

Amb vents de 18 a 25 nusos, depenent també del pes de l’alumne o de la mesura del kite que utilitzarem durant el curs, realitzem els vuits de la 1 a les 11 en el sentit contrari del rellotge per sortir un rumb a babord (esquerra), realitzem la sortida flexionant bastant la cama del darrera i estirant la cama de davant i la taula en posició de cenyida.

Important quan el vent està més fort controlar la potència del kite i tirar el cos cap enrere per no fer que el nostre cos surti primer per davant.

6: Quan tenim un rumb ja posicionats sobre de la taula, posicionem el kite a 45 º per a una major cenyida i direcció del nostre rumb i començar a navegar.

7: Activar sistema de seguretat del nostre kite:

Quan ens quedem allunyats o ens hem quedat sense vent o el vent ens ha canviat de sentit, activarem el sistema de seguretat que tenim al chiken-loop del kite, i ens quedem amb la línia de potència agafats pel leash, donem 4 ó 5 voltes a la línia que va agafada pel leash i la asegurem a la barra. Quan ja tenim aquesta línia assegurada ja podem començar a recollir les altres línies. Sinó assegurem primer la línia de la corretja a la barra independentment de les altres, el kite podria col · locar-se amb les línies en tensió i no podríem recollir el kite amb seguretat.

Anem nedant cap al kite i abans d’arribar ja tenim les línies recollides a la barra i assegurades, ens deixem anar de la barra i ens agafem al kite. Si la direcció del vent és favorable intentem invertir el kite amb la vora d’atac cap amunt i ens intentem posicionar sobre del centre del kite, i un cop damunt agafem els vèrtexs d’una de les puntes del kite, això ens pot servir de veler per poder arrossegar cap a la riba.

Sinó tenim vent suficient per poder desplaçar-nos amb el kite romandrem agafats a ell i intentarem sortir nedant.

Important: El kite és el nostre salvavides en ser visible i mantenir sobre de l’aigua. Si l’adreça és totalment de terra a mar sense disposar d’embarcació de rescat, la millor opció és activar el sistema de seguretat i activar el leash del nostre cinturó i abandonar el nostre equip i sortir nedant amb la nostra taula.

La direcció es reserva el dret de modificar l’horari i ubicació de l’activitat si per motius d’organització ho estima convenient, sense implicar cap reducció o abonament de l’import de l’activitat, així com d’anul.lar-la per motius de meteorologia o seguretat; en aquest cas es retornaria l’import exacte de la reserva.

Additional information

Duració

Adicional

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curs Kitesurf nivell 3”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.