info@deltaturistic.com | Tel. +34 977 460 839

Productes turístics

Curs Kitesurf nivell 1

45,00 

SKU: kitesurfiniciacio Category:

Description

Curs d’iniciació al kitesurf, depenent del nombre de persones la sessió durarà aproximadament de 2 a 3 hores i els grups seran de 2 o 4 persones. Durant l’aprenentatge seguim la metodologia de l’ensenyament de la FCDV (Federació Catalana de Vela) i IKO (International Kiteboarding Organization).

Esport destinat a aquells que els agrada el mar, la velocitat i alliberar adrenalina.

Passos a realitzar per a l’1 Nivell de kitesurf:

  1. Teoria, coneixement de les adreces i de la finestra del vent on començarem a pilotar l’estel, zones de màxima i menys potència.
  2. Pilotar trainer de 3 línies, aprenem a adreçar dreta i esquerra i buscar les zones de més i menys potència de la finestra. Important: L’aprenentatge sempre el realitzarem a la platja amb trainer i kites de 3 metres per a major seguretat.
  3. Passem a realitzar el muntatge d’un kite de 3 metres amb la barra de 4 línies, coneixem les seguretats de la barra per tenir la màxima seguretat per poder pilotar.
  4. Pilotem el kite de 4 línies, direccionem a dreta i esquerra, i afegim pujar barra per treure potència al kite i baixar barra per poder tenir tensió a les línies per direccionar. Important: En cas de vent fort i kite incontrolable, posicionar la barra a dalt de tot, el kite perd potència i no notem la pressió en cas d’arrossegament.
  5. Realitzem exercicis de posicionament del kite a 45 graus a les dues parts de la finestra, vam aconseguir tenir un major control del kite i notar la pressió del vent sense realitzar moviments i posicionar la barra paral · lela al kite, realitzem exercicis específics amb una mà i comencem a adaptar per als pròxims exercicis al Nivell 2 dins de l’aigua.

La direcció es reserva el dret de modificar l’horari i ubicació de l’activitat si per motius d’organització ho estima convenient, sense implicar cap reducció o abonament de l’import de l’activitat, així com d’anul.lar-la per motius de meteorologia o seguretat; en aquest cas es retornaria l’import exacte de la reserva.

Additional information

Duració

Adicional

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curs Kitesurf nivell 1”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.