info@deltaturistic.com | Tel. +34 977 460 839

Productes turístics

Curs Kitesurf nivell 1

45,00 

SKU: kitesurfiniciacio Categoria:

Descripció

Curs d’iniciació al kitesurf, depenent del nombre de persones la sessió durarà aproximadament de 2 a 3 hores i els grups seran de 2 o 4 persones. Durant l’aprenentatge seguim la metodologia de l’ensenyament de la FCDV (Federació Catalana de Vela) i IKO (International Kiteboarding Organization).

Esport destinat a aquells que els agrada el mar, la velocitat i alliberar adrenalina.

Passos a realitzar per a l’1 Nivell de kitesurf:

  1. Teoria, coneixement de les adreces i de la finestra del vent on començarem a pilotar l’estel, zones de màxima i menys potència.
  2. Pilotar trainer de 3 línies, aprenem a adreçar dreta i esquerra i buscar les zones de més i menys potència de la finestra. Important: L’aprenentatge sempre el realitzarem a la platja amb trainer i kites de 3 metres per a major seguretat.
  3. Passem a realitzar el muntatge d’un kite de 3 metres amb la barra de 4 línies, coneixem les seguretats de la barra per tenir la màxima seguretat per poder pilotar.
  4. Pilotem el kite de 4 línies, direccionem a dreta i esquerra, i afegim pujar barra per treure potència al kite i baixar barra per poder tenir tensió a les línies per direccionar. Important: En cas de vent fort i kite incontrolable, posicionar la barra a dalt de tot, el kite perd potència i no notem la pressió en cas d’arrossegament.
  5. Realitzem exercicis de posicionament del kite a 45 graus a les dues parts de la finestra, vam aconseguir tenir un major control del kite i notar la pressió del vent sense realitzar moviments i posicionar la barra paral · lela al kite, realitzem exercicis específics amb una mà i comencem a adaptar per als pròxims exercicis al Nivell 2 dins de l’aigua.

La direcció es reserva el dret de modificar l’horari i ubicació de l’activitat si per motius d’organització ho estima convenient, sense implicar cap reducció o abonament de l’import de l’activitat, així com d’anul.lar-la per motius de meteorologia o seguretat; en aquest cas es retornaria l’import exacte de la reserva.

Informació addicional

Duració

Adicional

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Curs Kitesurf nivell 1”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.