info@deltaturistic.com | Tel. +34 977 460 839

Productes turístics

Team Building

SKU: teambu Category:

Description

El team building és una sèrie d’innovadors programes de desenvolupament i formació desvinculats a l’entorn del treball habitual, la realització d’activitats per a la integració de grups, el foment del desenvolupament d’habilitats i el reforç del sentiment de pertànyer a un grup.

Nosaltres podem fer possible aquesta trobada entre empleats i empresari, posant tot el què està a les nostres mans per passar una jornada productiva i dificil d’oblidar. La proposta què fem no és només la unió d’un dia i realització de les proves, si no que actuem segons la nostra idea de treball:

 

– Reunió amb el departament de recursos humans o l’equip responsable:

D’aquesta manera tindrem un primer contacte que serà fonamental per saber què és el que necessita l’empresa, quants participants hi seran presents, quines dates tenen pensat assistir i de quin pressupost estem parlant.

– Creació de l’activitat:

El nostre equip es reuneix per a trobar la millor solució a les necessitats sorgides i d’aquesta  manera crear les activitats adequades. Pensem on i com.

– Proposta:

Després de plantejar totes les necessitats, suggerim el lloc on es farà l’activitat, quina serà, les dates i el pressupost. La nostra proposta serà l’adient per a la seva aprovació.

– Activitat:

Ens encarreguem de tots els preparatius per a la realització de l’activitat, d’aquesta forma el client només s’ha de preocupar d’assistir.

– Reunió posterior amb els departaments responsables:

La nostra feina finalitza uns mesos després de la trobada, on ens tornem a reunir per a valorar la positivitat de l’actuació del grup. També donem una sèrie de pautes per seguir amb el progrés de l’empresa per als mesos posteriors.

 

Additional information

Duració

Adicional

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Team Building”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.