info@deltaturistic.com | Tel. +34 977 460 839

Productes turístics

Curs 2on nivell Kitesurf

90,00 

SKU: curs2kite Categoria:

Descripció

Curs de kitesurf Nivell 2 Body-Drag:
Curs d’exercicis específics dins de l’aigua, els grups seran de 2 a 3 persones, és aconsellable grup de 2 persones per a una major rapidesa en l’aprenentatge i evolució per poder avançar. Durant el curs seguim la metodologia de l’ensenyament de la FCDV i IKO que expliquem a continuació.

1: Dins de l’aigua vam començar a pilotar un kite de 8 metres depenent de la intensitat del vent, fem exercicis de posicionament del kite als 2 costats de la finestra baixant el kite.

Important: Sempre triem la mesura del kite depenent de la intensitat del vent, les classes per a una major seguretat d’aprenentatge dels vents estaran sobre 12 a 16 nusos, més intensitat muntaríem un kite més petit.

2: Llançament del kite a l’aigua, quan el kite esta a l’aigua amb la vora d’atac tocant l’aigua, creuarem la barra mitja volta i començarem a tirar una línia de direcció, pot ser esquerra o dreta, quan el kite comença a pujar en vertical i ja gairebé aquesta gairebé sortint de l’aigua començarem a tirar menys de la línia sense deixar de tirar.

Quan el kite cau a l’aigua amb la vora d’atac mirant cap amunt, tirarem de les 2 línies de potència forta, això provoca que el kite es giri amb la vora d’atac cap a l’aigua, després començarem a rellançament.

3: Recuperació de la taula de kitesurf quan ens caiem en practicar el water-start, posicionarem el kite a 45 graus per a un major rang de cenyida, possicionarem el cos en horitzontal, amb una mà estesa ens farà de timó i agafar un rumb, amb l’altra mà agafarem la barra de la part del mig i tirarem d’ella per poder agafar força i arrossegueu per anar a buscar la taula. L’escola de kitesurf al Delta de l’Ebre realitzés les classes de kitesurf a aigües poc profundes i sense onatge

4: Quan ja tenim aquests exercicis amb total seguretat, vam començar a buscar potència amb el kite en forma de vuits, de les 12 cap als costats de la finestra direccionant la barra totalment en vertical per a un major gir en l’estel i agafar potència suficient per poder arrossegar per l’aigua, aquests exercicis serveixen per poder agafar potència quan ens posem la taula i poder començar a practicar la sortida el water-start, que expliquem al 3 Nivel.

5: Activar sistema de seguretat del nostre kite:

1: Quan ens quedem allunyats o ens hem quedat sense vent o el vent ens ha canviat de sentit activarem el sistema de seguretat que tenim a l’chiken-loop, activem la seguretat del kite, perd potència i ens vam quedar amb la línia de potència que anem cojidos pel corretja, donem 4 o 5 voltes a la línia que va agafada per la corretja i l’assegurem a la barra. Quant ja tenim aquesta línia assegurada ja podem començar a recollir les altres línies, sinó assegurem primer la línia del corretja a la barra independentment de les altres el kite podria col·locar-se amb les línies en tensió i no podríem recollir el kite amb seguretat.

Anem nedant cap al kite i abans d’arribar ja tenim les línies recollides a la barra i assegurades, ens deixem anar de la barra i ens agafem al kite, si la direcció del vent és favorable intentem invertir el kite amb la vora d’atac cap amunt i ens intentem posicionar sobre del centre del kite, un cop a sobre agafem els vèrtexs d’una de les puntes del kite, això ens pot servir de veler per poder arrossegar cap a un rumb cap a la riba.

Sinó tenim vent suficient per poder desplaçar-nos amb el kite romandrem agafats al kite i intentarem sortir nedant.

Important: El kite és el nostre salvavides en ser visible i mantenir sobre de l’aigua, si la direcció és totalment de terra a mar sense disposar d’embarcació de rescat, la millor opció és activar sistema de seguretat i activar el corretja del nostre cinturó i abandonar el nostre equip i sortir nedant amb la nostra taula.

Informació addicional

Duració

Preu

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Curs 2on nivell Kitesurf”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.