info@deltaturistic.com | Tel. +34 977 460 839

Productes turístics

Curs 2on nivell Kitesurf

90,00 

SKU: curs2kite Category:

Description

Curs de kitesurf Nivell 2 Body-Drag:
Curs d’exercicis específics dins de l’aigua, els grups seran de 2 a 3 persones, és aconsellable grup de 2 persones per a una major rapidesa en l’aprenentatge i evolució per poder avançar. Durant el curs seguim la metodologia de l’ensenyament de la FCDV i IKO que expliquem a continuació.

1: Dins de l’aigua vam començar a pilotar un kite de 8 metres depenent de la intensitat del vent, fem exercicis de posicionament del kite als 2 costats de la finestra baixant el kite.

Important: Sempre triem la mesura del kite depenent de la intensitat del vent, les classes per a una major seguretat d’aprenentatge dels vents estaran sobre 12 a 16 nusos, més intensitat muntaríem un kite més petit.

2: Llançament del kite a l’aigua, quan el kite esta a l’aigua amb la vora d’atac tocant l’aigua, creuarem la barra mitja volta i començarem a tirar una línia de direcció, pot ser esquerra o dreta, quan el kite comença a pujar en vertical i ja gairebé aquesta gairebé sortint de l’aigua començarem a tirar menys de la línia sense deixar de tirar.

Quan el kite cau a l’aigua amb la vora d’atac mirant cap amunt, tirarem de les 2 línies de potència forta, això provoca que el kite es giri amb la vora d’atac cap a l’aigua, després començarem a rellançament.

3: Recuperació de la taula de kitesurf quan ens caiem en practicar el water-start, posicionarem el kite a 45 graus per a un major rang de cenyida, possicionarem el cos en horitzontal, amb una mà estesa ens farà de timó i agafar un rumb, amb l’altra mà agafarem la barra de la part del mig i tirarem d’ella per poder agafar força i arrossegueu per anar a buscar la taula. L’escola de kitesurf al Delta de l’Ebre realitzés les classes de kitesurf a aigües poc profundes i sense onatge

4: Quan ja tenim aquests exercicis amb total seguretat, vam començar a buscar potència amb el kite en forma de vuits, de les 12 cap als costats de la finestra direccionant la barra totalment en vertical per a un major gir en l’estel i agafar potència suficient per poder arrossegar per l’aigua, aquests exercicis serveixen per poder agafar potència quan ens posem la taula i poder començar a practicar la sortida el water-start, que expliquem al 3 Nivel.

5: Activar sistema de seguretat del nostre kite:

1: Quan ens quedem allunyats o ens hem quedat sense vent o el vent ens ha canviat de sentit activarem el sistema de seguretat que tenim a l’chiken-loop, activem la seguretat del kite, perd potència i ens vam quedar amb la línia de potència que anem cojidos pel corretja, donem 4 o 5 voltes a la línia que va agafada per la corretja i l’assegurem a la barra. Quant ja tenim aquesta línia assegurada ja podem començar a recollir les altres línies, sinó assegurem primer la línia del corretja a la barra independentment de les altres el kite podria col·locar-se amb les línies en tensió i no podríem recollir el kite amb seguretat.

Anem nedant cap al kite i abans d’arribar ja tenim les línies recollides a la barra i assegurades, ens deixem anar de la barra i ens agafem al kite, si la direcció del vent és favorable intentem invertir el kite amb la vora d’atac cap amunt i ens intentem posicionar sobre del centre del kite, un cop a sobre agafem els vèrtexs d’una de les puntes del kite, això ens pot servir de veler per poder arrossegar cap a un rumb cap a la riba.

Sinó tenim vent suficient per poder desplaçar-nos amb el kite romandrem agafats al kite i intentarem sortir nedant.

Important: El kite és el nostre salvavides en ser visible i mantenir sobre de l’aigua, si la direcció és totalment de terra a mar sense disposar d’embarcació de rescat, la millor opció és activar sistema de seguretat i activar el corretja del nostre cinturó i abandonar el nostre equip i sortir nedant amb la nostra taula.

Additional information

Duració

Preu

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curs 2on nivell Kitesurf”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.