info@deltaturistic.com | Tel. +34 977 460 839

Productes turístics

Curs 3er nivell Kitesurf

90,00 

SKU: curs3kite Category:

Description

Curs Kitesurf NIVELL 3 Water-Start

1: Posicionem el kite a les 12 en punt, controlant el kite amb una mà, important col·locar la mà al centre per no perdre estabilitat i que el kite no se’ns vagi pels costats, sempre tenir un mínim de tensió les línies.

2: Agafem la part de la nansa de la taula i ens la posem als peus amb les cames totalment flexionades.

3: Posicionem el nostre cos sempre d’esquena al vent, girant una mica la mirada i el cos cap al costat que volem sortir, les cames totalment flexionades al nostre cos.

4: Quan notem que el nostre cos s’aixeca de l’aigua, la cama de darrera sempre una mica flexionada i la cama de davant completament estirada.

5: Per a buscar potència amb el kite per un rumb cap a l’esquerra, vam realitzar el moviment del kite en forma de vuits, important buscar la potència segons la intensitat del vent, menys vent major radi de potència haurem d’agafar, més vent el radi és menor.

6: Quan tenim un rumb ja posicionats sobre de la taula, posicionem el kite a 45º per a una major cenyida i direcció del nostre rumb i vam començar a navegar.

7: Activar sistema de seguretat del nostre kite:

Quan ens vam quedar allunyats o ens hem quedat sense vent o el vent ens ha canviat de sentit activarem el sistema de seguretat que tenim al chiken-loop, activem la seguretat del kite, perd potència i ens vam quedar amb la línia de potència que anem agafats per el corretja, donem 4 ó 5 voltes a la línia que va agafada pel corretja i la asegura a la barra.Cuando ja tenim aquesta línia assegurada ja podem començar a recollir les altres línies, sinó assegurem primer la línia del corretja a la barra independentment de les altres el kite podria col·locar-se amb les línies en tensió i no podríem recollir el kite amb seguretat.

Anem nedant cap al kite i abans d’arribar ja tenim les línies recollides a la barra i assegurades, ens deixem anar de la barra i ens agafem al kite, si la direcció del vent és favorable intentem invertir el kite amb la vora d’atac cap amunt i ens intentem posicionar sobre del centre del kite, un cop a sobre agafem els vèrtexs d’una de les puntes del kite, això ens pot servir de veler per poder arrossegar cap a un rumb cap a la riba.

Sinó tenim vent suficient per poder desplaçar-nos amb el kite romandrem agafats al kite i intentarem sortir nedant.

Important: El kite és el nostre salvavides en ser visible i mantenir sobre de l’aigua, si la direcció és totalment de terra a mar sense disposar d’embarcació de rescat, la millor opció és activar sistema de seguretat i activar el corretja del nostre cinturó i abandonar el nostre equip i sortir nedant amb la nostra taula. L’escola de kitesurf Delta de l’Ebre tenim monitors amb gran experiència.

Additional information

Duració

Preu

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curs 3er nivell Kitesurf”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.